Taller d'estufes a llenya eficients

Sat, 26/01/2013 - 10:00 to Sun, 27/01/2013 - 19:00

En el marc dels esdeveniments d'autosuficiència de Calafou, el cap de setmana del 26 i 27 de gener realitzarem un taller sobre calefacció eficient a llenya. 

Partint d'una base teòrica sobre termodinàmica, transmissió de calor i eficiència en sistemes de calefacció treballarem en dos models d'estufes que aprofiten millor la combustió de la fusta que altres models com poden ser les llars de llenya o les "salamandres" de ferro. Ambdós estan inspirats en els disenys rocket de combustió completa de gasos.

El taller tindrà una duració de dos dies, començant el dissabte pel matí amb una sessió teòrica i per la tarda seguirem amb la construcció de les estufes. Al dia següent completarem la construcció i les provarem.

L'horari serà el següent:  

Dissabte

De 10 a 14h

Dinar: 14 a 15:30hs

i de 16 a 19h

Diumenge

De 10 a 14h

Dinar: 14 a 15:30hs

i de 16 a 19h

La inscripció al taller es troba actualment tancada per l'èxit de la convocatòria.

El cost total del taller és de 20 euros, on s'incloeixen els esmorzars, els dinars i els sopars dels dos dies, més el cost dels materials per al taller.

Si pots portar material (maons refractaris, massilla refractària, argila, elèctrodes) avísans amb antel·lació així comptem amb ells per al taller (podem comptabilitzar els materials com part del pagament del cost del taller)

El pagament del taller es farà el primer dia en arribar i en efectiu (bono total).

Per a passar la nit a Calafou és indispensable el següent kit:

Sac de dormir, tenda de campanya (per a muntar-la sota sostre i estar més reservat del fred, l'aire i la humitat), llanterna, màrfega i roba d'abric (probablement farà molt fred).

Si vols quedar-te més dies (abans o desprès del taller) pots fer-ho, tenint en compte que el preu per cada dinar són 2 euros.

Com arribar: pots veure-ho a la secció on de la nostra web (www.calafou.org). 

Animals de companyia: Et demanem expressament que no portis la teva mascota, ja que a la colònia ja n'hi han molts gossos, gats i a més tenim gallines, que ja han patit l'atac d'animals de companyia de persones que han vingut de visita.